#elNanWorld

Tornar a l’escola i a la rutina sí, seguir jugant, també

Aquesta setmana la canalla han començat un nou curs escolar i això vol dir que tenim per endavant uns quants dies moguts i de canvis: cal que ens adaptem, als nous horaris, als nous ritmes, i als nous reptes que planteja el canvi de curs a tots plegats.

Als nens i nenes les rutines els ajuden a tenir referències horaries, a sentir-se segurs i a agafar hàbits. A entendre que hi ha un temps per cada cosa. Moments per rentar-se, per menjar, per anar a l’escola, i per suposat per l’esbarjo i el joc.

De totes aquestes, només el joc l’escollim lliurement, Juguem perquè volem jugar!

En realitat són poques les coses que necessitem per jugar, en tenim prou amb alguns petits objectes com el nan casteller per a que la nostra ment i les nostres emocions comencin a crear, a somiar i a constuir nous móns o a interpretar al nostre criteri situacions reals.

Hi ha molts espais i moments on jugar: mentre esperem a que el germà s’acabi l’esmorzar, al cotxe de camí a l’escola, a l’hora de l’esbarjo, a les clases, però també val la pena aprofitar les tardes i els vespres per compartir amb ells una estona relaxada, sense normes, on fer balanç del dia, perquè cada dia és una nova aventura i perquè el temps no el podem aturar, així que seguim jugant?

També et pot agradar
#elNanWorld
El Nan Casteller al Concurs de Castells
#elNanWorld
Festa per al Joc i la Joguina en català

Deixa un comentari