#LuckyNan

NOU PACK EL NAN CASTELLER + #FOODIEKIDS

Fa temps que seguim i admirem la tasca que duu a terme Mamma Proof descobrint-nos llocs de la ciutat i experiències per compartir en família. Per això, quan vam conèixer la iniciativa #Foodiekids Revolution no vam poder estar-hi més d’acord.

I en què consisteix #Foodiekids i el seu Manifest? Doncs en poques paraules, #Foodiekids vol revolucionar el menú infantil.

Es vol despertar l’interès dels nens pels productes de temporada, de proximitiat i/o ecològics. Descobrir formes de cuinar que mantinguin les propietats nutritives. Disfrutar de la diversitat de sabors i textures dels aliments. La idea va més enllà del menjar. Es tracta d’involucrar i connectar les persones a través d’un llenguatge comú: el menjar.

#Foodiekids és un moviment que pretèn implicar a diversos sectors de la societat amb l’objectiu global d’aficionar els nens al bon menjar.

Impossible no donar el nostre suport a aquesta iniciativa, no? Des del Nan Casteller pensem que una bona alimentació és fonamental pel bon desenvolupament dels nens. Si a més, aquesta és de qualitat, de proximitat i de temporada, ja és fantàstic.

És per això que avui estem molt contents d’iniciar una nova col·laboració del Nan Casteller amb Mamma Proof presentant-vos aquest pack d’edició limitada

Joc Nan Casteller 40 peces + Guia Foodiekids de Mammaproof per 37,95€!

I què ofereix la guia #RUTAMMMP #FOODIEKIDS BARCELONA? Ofereix una selecció recomanada per mares de més de 40 llocs per difrutar d’un bon menjar amb els teus fills i conté: 

  • 144 pàgines
  • Llibre de butxaca amb tapa tova i tancament moleskine
  • Mapa de Barcelona encartat
  • Passaport Gourmet: Descomptes i rebals en restaurants, tallers i botigues
  • Guía solidaria: 1€ de cada 10 per al programa de Beques menjador de la ONG Educo.

Passeu per la nostra botiga on-line i adquiriu ja el vostre pack! Feu via, que s’acaben!

També et pot agradar
#LuckyNan
Cuidar el planeta té premi
#elNanWorld
Les galetes del Nan

Deixa un comentari