#elNanWorld

LA MÀGIA DEL TIÓ

El Caçations i el diari del Tió, una combinació perfecta per viure una tradició tant màgica.

El Tió és una de les nostres tradicions  més màgiques i preferides per les criatures, que l’esperen amb deliri. Cada família la viu d’una forma diferent, però totes són molt especials i comparteixen uns rituals semblants. El tió arriba uns dies abans de Nadal mort de fred , la canalla el tapa amb una manta, el cuida i li dona de menjar. Quan arriba el dia assenyalat, les famílies es reuneixen al voltant del tió, canten cançons i el fan cagar, amb la il·lusió de descobrir quins regals apareixen sota la manta.

Per poder viure aquesta tradició de la millor manera, podeu anar a buscar el Tió amb el CAÇATIONS i anotar tots els millors moments amb EL DIARI DEL TIÓ

EL DIARI DEL TIÓ

A qui no li agradaria tenir guardats els records viscuts al costat del tió de casa? Què fèiem?? Què li donàvem de menjar? Aquest diari us permetrà desar uns moments màgics i irrepetibles, per sempre!

El Diari inclou un calendari de Mandarines, consells sobre que cal donar-li de menjar perquè cagui més i que no, perquè no cagui carbó. També hi trobareu les cançons més populars del Tió, espais per apuntar on l’heu trobat, a quin lloc de la casa es troba, quins regals ha cagat… un llibret d’activitats per passar-s’ho pipa mentre està el Tió a casa i un record inoblidable!

A més podreu transformat una peça del nan Casteller en un tió-clauer molt xulo que us acompanyarà a on vulgueu.

Inclou: Un diari per desar els moments més especials i irrepetibles amb el tió
Una peça del Nan Casteller que podreu transformar en un tió-clauer que es quedarà amb vosaltres per sempre.
Un full d’adhesius per crear el tió del Nan i altres personatges del Nadal.

En aquest producte, i com fem en tots els altres, aportem el nostre gra de sorra per contribuir a un impacte positiu en la societat i l’hem produït a Santpedor (Manresa) amb la Fundació Ampans per persones amb discapacitat intel·lectual. Amb el Diari ajudes a donar oportunitat a persones amb risc d’inclusió social. Gràcies!

pots comprar el teu diari del tió AQUÍ

EL CAÇATIONS

Caçations és la forma més emocionant d’acollir el Tió de Nadal: vas al bosc de Catalunya que escullis i amb l’ajuda d’un mapa i les coordenades GPS l’hauràs de trobar amagat entre els arbres! I porta una nota personalitzada penjada del coll. Només caldrà que te l’emportis i l’alimentis bé per fer-lo cagar per Nadal!

A quins llocs es pot fer el Caçations? Rupit, Montserrat, Prades, Collserola, El Corredor, l’Ordal, Catalunya en Miniatura, Camprodon, El Pedraforca, Navarcles, El Penedès, Riudarenes o Escornalbou. Segur que n’hi ha un prop de casa teva!

Reserva el teu Caçations amb el Diari del Tió AQUÍ

 

 

 

 

L’any passat l’Ana Tarragona va fer un post sobre com es viu la tradició del tió a casa seva, el podeu tornar a llegir AQUÍ .

Esperem que gaudiu molt i omplim les xarxes amb la màgia del Tió del Nan amb #tioelNanCasteller

 

També et pot agradar
#elNanWorld
BODW
#elNanWorld
El consum de proximitat ajuda a la prevenció d’incendis
1 Comment
  • Marta
    14/11/2018 at 20:48

    Quina tradició més xula! Aquest any amb el diari del tió encara serà millor.

Deixa un comentari