#elNanWorld

Emprenedoria social

Avui El Nan Casteller participarà a les IV Jornades Tarragona Impulsa per explicar de primera mà la nostra experiència en el camp de l’emprenedoria social.

122247762dccc0c62d19fefdc09809d7

Com sabeu, des del Nan Casteller apostem pel foment de l’economia social, que a Catalunya mou el 6% del PIB i genera 150.000 llocs de treball.  El Nan Casteller és una aventura impulsada per joves emprenedores de la Demarcació de Tarragona. A més, els nostres productes estan dissenyats i produïts íntegrament a Catalunya. Es tracta d’un projecte amb vocació social, raó per la qual està fabricat en un centre especial de treball, Shalom Taller.

Volem també compartir amb vosaltres el video del programa Valor Afegit de TV3 emès el passat 30 de setembre de 2015 on expliquem la nostra petita aportació per fer que les empreses reverteixin en la nostra societat i el planeta. Cada vegada som més companyies les que apostem per aquest canvi i per aquest model molt més integrador, sostenible i socialment responsable i compromès, que segur, farà un futur millor.

També et pot agradar
#elNanWorld
El Nan People: El joc de construcció on les persones s’abracen!
#elNanWorld
El Nan a les botigues

Deixa un comentari