#elNanWorld

Dia de les persones amb discapacitat

El 3 de desembre és el Dia de les persones amb discapacitat. I abans que s’acabi el dia, no voliem deixar passar l’oportunitat d’escriure un post en el nostre bloc sobre aquesta efemèride.

I és que com sabeu, des del Nan Casteller (com ja us vam explicar més extensament en aquest post fa uns dies) tenim una clara vocació social i fabriquem els nostres productes en centres especials de treball. En aquest sentit, treballem cada dia per aconseguir una major igualtat d’oportunitats per a totes les persones de la nostra societat.

Però no només això, segons l’informe elaborat per l’Hospital Sant Joan de Déu els nostres jocs ofereixen múltiples propietats pedagògiques i terapèutiques en infants, però també per persones adultes amb necessitats especials ja que:

  •  Fomenten la imaginació i la creativitat
  •  Ajuden a la coordinació i precisió motora
  •  Permeten desenvolupar la capacitat d’observació, planificació i raonament
  •  Faciliten l’estructuració espaial i l’orientació.

Des del Nan Casteller seguirem treballant decididament per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat ja sigui contribuint a crear noves oportunitats en l’àmbit laboral, com a través de la utilització dels nostres jocs amb finalitats terapèutiques i pedagògiques.

També et pot agradar
#elNanWorld
El Nan i el Correllengua 2012
#elNanWorld
Joguines no sexistes

Deixa un comentari