#elNanWorld

BODW

Quin nom més estrany per un post no?

BODW són les sigles de Business of Design Week que aquesta setmana s’està celebrant a Hong Kong i on Barcelona n’és la ciutat convidada per primera vegada. La ciutat es presenta amb el projecte “Barcelona Inspires Design”, on l’Ajuntament de Barcelona amb el suport de l’Institut Ramon Llull, del Barcelona Centre de Disseny, del Foment de les Arts i el Disseny (FAD) i ACCIO. Aquesta unió fa possible un programa d’activitats multidisciplinàries, entre les quals destaquen l’exposició “Independent Design”, formada per objectes de petit format; el visionat d’una pel·lícula, i seminaris.

I què hi fa el Nan Casteller enmig de tot això? Doncs ser un dels dissenys seleccionats per representar Barcelona a la BODW de Hong Kong. En aquest video del el FAD, s’hi recullen tots els dissenys que representen Barcelona. A veure si hi detecteu el Nan! 🙂

I des de fa un parell de dies que el Nan ha aterrat a Hong Kong! És una ciutat espectacular, plena de contrastos que ens ha acollit molt càlidament. Ens sentim molt orgullosos de poder presentar el nostre projecte a Hong Kong ara que fa tres anys que vam iniciar amb empenta, il·lusió i energia. Poder representar Barcelona és tota una oportunitat per nosaltres. I veure el Nan tant lluny de casa, envoltat de grans dissenys fets per persones que admirem tant, és un autèntic honor. Moltes gràcies!

IMG-20151130-WA0006

IMG-20151130-WA0007 IMG-20151130-WA0009

També et pot agradar
#elNanWorld
Joguines no sexistes
#elNanWorld
El Nan a les botigues

Deixa un comentari